Otp Bank Nyrt. - Tapolcai Bankfiók

1 Vélemény
Otp Bank Nyrt. - Tapolcai Bankfiók
Fő Tér 11.
8300 Tapolca
Veszprém
(1) 366 6388
(87) 511 371
(40) 366 388
Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

Az OTP Bank 1990-ben alakult részvénytársasággá. A hitelintézet által végzett nem banki tevékenységeket leválasztották, létrejöttek a leányvállalatok, és a bank zászlóshajójává vált egy teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó bankcsoportnak, amely az univerzális bankszolgáltatásokon kívül egyebek mellett jelzálogbanki, lakástakarékpénztári, faktoring-, lízing-, alapkezelési, nyugdíjpénztári és egészségpénztári szolgáltatásokat is kínál.
Az OTP Csoport univerzális pénzügyi szolgáltatásait üzleti és jogi megfontolásokból számos leányvállalat bevonásával nyújtja. Míg Magyarországon a hagyományos banki szolgáltatások az OTP Bank portfolióját alkotják, a modernebb pénzügyi igényeket - például autó-finanszírozás, befektetési alapok, biztosítás - kiszolgáló termékeket az OTP Bank leányvállalatai fejlesztik és értékesítik.

 1. Valuta-deviza árfolyamok

Cégleírás
Tel: (40) 366-388 Nyitva tartás h: 7.45-17.00 k: 7.45-16.00 sze: 7.45-16.00 cs: 7.45-16.00 p: 7.45-16.00 szo: - v: - Gyermekbarát bankfiók . A bank stabil pénzügyi helyzete, növekvő gazdasági teljesítménye; etikus és transzparenstevékenysége valamint a felelős pénzügyi szolgáltatások biztosítják a kiszámítható és megbízható működést, mely egyben lehetőséget nyújt a környezet, illetve a társadalom szélesebb körű figyelembe vételére, támogatására. Fontosnak tartjuk a lakosság ? ezen belül is főként a fiatalok - pénzügyi tájékozottságának és kultúrájának fejlesztését; valamint különböző programjainkon keresztül a helyi közösségek és a társadalom törekvéseinek elősegítését. Folyamatosan törekszünk a tevékenységünkből fakadó közvetlen és közvetett negatív környezeti hatások csökkentésére, valamint a szemléletformálás a környezettudatosság terén.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Bank
Termékek
folyószámlahitel, értékpapírok, üzleti kártyák, betétek, deviza betét, finanszírozás, faktoring, állampapírok, számlavezetés, valuta váltás, hitelek, forinthitelek, refinanszírozás, devizahitelek, befektetések, személyi kölcsön, lakáshitel
Szolgáltatások
private banking
Márkanevek
otp, mastercard, visa
További szolgáltatások
otp smartbank, otp smartbróker, otp klub, otp szép kártya
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Otp Bank Nyrt. - Tapolcai Bankfiók a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

szolgáltatás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Közel 20 éve vagyok a tapolcai OTP folyószámlám haszonélvezője és mindeddig igen elégedett voltam a kitűnően tájékoztató és barátságos szolgálattal.

Írjon véleményt a(z) Otp Bank Nyrt. - Tapolcai Bankfiók részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook
Twitter

Közelben található OTP Bank Bankok

 1. Kossuth U. 17.
  8330  Sümeg
 2. ADY E. U. 25
  8640  Fonyód
 3. DÓZSA GY. U. 1.
  8630  Balatonboglár
 4. Kossuth Lajos Utca 38.
  8360  Keszthely
 5. ERZSÉBET KIRÁLYNÉ U. 11.
  8380  Hévíz